TV-sztárok

Cuki babák hétvégéje – Justin Timberlake először mutatta meg kisfiát, Shakiráék meccsen debütáltak

Justin Timberlake és Jessica Biel első gyermekük április 11-i születése után kijelentették, hogy nem szeretnének médiababát csinálni kisfiukból, ezért a több millió dollárt érő címlapfotó helyett az énekes Instagram oldalán mutatta meg rajongóinak az újszülöttet.

“Timberlake-ék készen állnak! Hajrá Grizz!” – ezzel a mondattal tette közzé az első sztárfotót feleségéről és kisfiáról Justin Timberlake. Igazi családi napot tartva, hármasban nézték végig az énekes kedvenc kosárlabdacsapatának mérkőzését. Silas Randall alig 10 naposan debütált a rajongók előtt Jessica Biel karjaiban, aki csak úgy ragyog a boldogságtól.

The Timberlakes are ready!!! GO GRIZZ! #GritNGrind #Playoffs #BabyGrizzROAR

A photo posted by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Justin Timberlake és Jessica Biel hét lakat alatt őrzik magánéletétüket, közös fotók is csak nagyon ritkán készülnek róluk. Első gyermekük születését is csak januárban, hosszas találgatások után jelentették be egy közös fotóval az Instagramon.

Azonban nem ők voltak az egyetlenek, akik a hétvégén bébifotóval örvendeztették meg a nyilvánosságot. Shakira és Gerard Piqué néhány hónapos kisfia, Sasha is debütált élete első focimeccsén. A csöppség kétéves bátyjával, Milannal és édesanyjával érkezett a standionba, ahol az FC Barcelona a Valencia CF ellen lépett pályára. A meccs végén természetesen nem maradt el a kicsi bemutatása sem, névre szóló mezében vitte be a pályára testvérével együtt híres focista apukája.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top