Sztárok

Justin Timberlake szerelmi vallomásától te is olvadozni fogsz

Justin Timberlake elképesztően szép és jó fej szöveggel köszöntötte fel születésnapján szerelmét, Jessica Bielt. Az énekes ismét kimaxolta a cukiságot.

Justin Timberlake időről időre magas hangon visító lányokat csinál a nőkből. Régen még kisfiús szépségével és instantleves-szerű göndör szőke tincseivel hódított, mostanában pedig azzal, hogy néha megmutatja, mennyire jó fej és szerető férje Jessica Bielnek. Az énekes Instagram-oldalán is felköszöntötte feleségét, aki most töltötte be a harminchármat. “Boldog születésnapot a legédesebb, leggyönyörűbb, legbolondosabb és legtökösebb csajnak, akit ismerek. Annyit nevetek veled, hogy az már fáj. Őrülten szeretlek. A férjecskéd” – írta ki közösségi oldalára Justin Timberlake.

A pár egyébként izgalmas időszak előtt áll, hamarosan megszületik első gyermekük. Erről Justin Timberlake tájékoztatta rajongóit szintén az interneten keresztül. Február első napján posztolt egy fotót, melyen a várandós Jessica Biel gömbölyödő hasát puszilja meg, mi pedig akkor is elolvadtunk, annyira cuki volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top