TV-sztárok

Ma derül ki Demcsák Zsuzsa sorsa

Mindössze két hete van a csatornánál, de akár már ma el is búcsúzhatnak Demcsák Zsuzsától az ATV vezetői a tévés múlt heti kínos szereplése után.

A Demcsák Zsuzsa ellen indított belső vizsgálat végére a nap folyamán kerülhet pont, értesült a Bors. Emlékezetes: Demcsák múlt hét csütörtökön az Egyenes beszédben készített interjút Szanyi Tiborral, ám a műsorvezető összefüggéstelenül beszélt, nehezen formálta a szavakat, és a súgógépet sem tudta elolvasni. Demcsák szerint csak a kevés alvás látszott rajta abban az adásban, az ATV vezetése azonban úgy döntött, a vizsgálat lezárultáig inkább nem engedik vissza a képernyőre.

 

A Bors ráadásul úgy tudja, nem ez volt az első eset, hogy Demcsákkal nehéz volt dolgozni. „Ha a legóvatosabban fogalmazok is, azt kell mondjam: tudtuk, hogy baj van, de nem gondoltuk, hogy ekkora. Sokan kérdezik, hogy a szerkesztők miért engedik adásba ilyen állapotban? (…) Nos, azért, mert mindig pontosan, időre és összeszedetten érkezik meg a stúdióba. Úgy tűnik, minden rendben van, aztán adás közben, egy reklámszünet után egyszer csak nagy változáson ment át az állapota” – árulta el a lapnak az ATV névtelenséget kérő munkatársa.

Ráadásul Demcsák Zsuzsa több szemtanú szerint is bulizni ment kollégáival az ominózus adás előtt, így nem csoda, ha csak két órát tudott aludni munka előtt.

A lap szerint óriási presztízsveszteség lenne a csatorna számára ilyen hamar megválni Demcsáktól, így talán a műsorvezető kaphat egy kis haladékot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top