TV-sztárok

Az egykori Spice Girlt szexvideókkal zsarolja válófélben lévő férje

Tíz év alatt már többször próbált kilépni házasságából az egykori Spice Girl, Mel B, azonban állítása szerint a férje ezt nem hagyja. A férfi szexvideókkal zsarolja az énekesnőt.

A 42 éves popzenész szerint több mint húsz szexvideó készült a Stephen Belafontéval megélt házassága alatt, és a videók egy része ráadásul úgy készült, hogy az egykori Spice Girl nem adta hozzá a beleegyezését. Súlyosbítja a helyzetet, hogy állítólag – a jelenleg az America’s Got Talent zsűritagjaként ismert – Mel B a férfi nyomására minden egyes „forgatás” alkalmával kábítószert is fogyasztott.

Mel B ügyvédjének állítása szerint Belafonte a videókkal zsarolja válófélben lévő feleségét, hogy végül a különélésre ne kerüljön sor. Persze, a férj azt mondja, hogy minden videófelvétel megegyezéses módon készült – írja a The Sun bulvárlap. 

Mel B azzal is vádolja Stephen Belafontét, hogy viszonyt kezdeményezett a pár baby sitterével, aki – így szól a vád – várandós lett, és Belafonte hat számjegyű összeget fizetett neki az abortuszért. Mel B szerint a nő hozzájutott a róla készült videókhoz is. Ezeket a vádakat a baby sitter, Lorraine Gilles ügyvédje cáfolja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top