TV-sztárok

Havas Henriket egy férfi kollégája zaklatta

Az újságíró-műsorvezető azt állítja, hogy még a nyolcvanas években egy férfi kollégája környékezte meg, amikor hazavitte őt autóval.

Azt aztán senki nem gondolta volna, hogy pont Havas Henrik fog egy kellemetlen történettel előállni, mégis ez történt. A #Bochkor című műsorban az újságíró-műsorvezető mesélt az ATV kamerái előtt arról, hogy fiatal felnőttként megkörnyékezte egyik férfi kollégája – írja az ATV.hu.

A nyolcvanas években hírszerkesztőként dolgozott a Magyar Rádióban, amikor esténként háromnegyed 10 körül végzett. Az egyik munkatársa többször vitte őt haza. Havas azt mondta, hogy mindig beszélgetnie kellett a férfival, miközben a felesége fent várta őt a lakásban a meleg vacsorával.

Ötödik alkalommal rátette a kezemet a belső combjára, és kérdezte, hogy nem folytatnánk-e nála. Akkor esett le, hogy mit akar.

Az újságíró-műsorvezető több dolgot is elárult az illetőről, a többi között azt, hogy ismert ember. A történet további részletei vasárnap este 8-tól a #Bochkor című műsorban derülnek ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top