TV-sztárok

Igazi sztárparádé a TV2 új sorozata, a Korhatáros szerelem

December 2-án indul a TV2 Csoport új, heti fikciós sorozata, a Korhatáros szerelem. A 13 részes romantikus vígjátéksorozatot szombat esténként láthatják a nézők.

A TV2 új romantikus vígjátéksorozatban, a Korhatáros szerelemben olyan népszerű színészek szerepelnek, mint Kovács Patrícia, Kovács Tamás, Bánsági Ildikó, Ónodi Eszter, Dobó Kata, Kamarás Iván, Fenyő Iván.

Korhatáros szerelem

Hogy mi történik, ha egy háromgyermekes anyuka és a 15 évvel fiatalabb pultos fiú véletlen találkozásából szerelem szövődik? A mindkét fél számára szokatlan és megmagyarázhatatlan vonzódás izgalmas kapcsolatot eredményez, amit fel is vállalnak. Nemcsak a kiskamaszok előtt, de a barátok, a rokonok, még az exanyós előtt is.

Kovács Patrícia a karakteréről azt mondta: „Egy szimpatikus, vagány, szerethető nő, akinek minden olyan tépelődése megvan, ami ma egy egyedülálló, negyvenéves nőnek lehet a gyerekeivel, a volt férjével, az anyósával. Eszter az életkörülményeiből adódóan olyan helyzeteket jelenít meg, ami másokat is foglalkoztathat, a valóságban is megtörténhet. Nem egy szélsőséges karakter, mivel a forgatókönyv és a rendezői koncepció is akarta, hogy hasonlítson rám, hogy a lehető legkomfortosabban érezzem magam ebben a szerepben.”

A sorozatot a TV2 Csoport megbízásából az IKO Műsorgyártó Magyarország a ContentLab Factoryval együttműködésben készíti.

Hámori Barbara, a sorozat showrunnere úgy fogalmazott: a Korhatáros szerelem egy klasszikus Rómeó és Júlia-történet, csak itt nem a Capulet és Montague család, hanem a társadalmi előítéletek miatt próbálják a barátok, családtagok szétválasztani a szerelmeseket. Akiknek nincs más bűnük, csak az, hogy nem a megszokott séma szerint választanak maguknak szerelmet, és magasról tesznek mindenkire, aki azt vallja, hogy az a jó, ha a férfi idősebb és tapasztaltabb, és a nő fiatalabb és segítségre szorul.

A Korhatáros szerelem egy új-zélandi széria, a Step Dave alapján, az ország vezető színészeivel, kiváló forgatókönyvekkel, profi alkotógárdával és háttércsapattal készült. Reméljük, hogy a nézők tetszését is hamar elnyeri a TV2 vadonatúj vígjátéksorozata

– mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top