TV-sztárok

Kovács Patrícia imádott korhatáros filmben szerepelni

Ma este adják le a Korhatáros szerelem – egyelőre – utolsó epizódját, a színésznő érzelmes posztban búcsúzott.

A nézők ma este láthatják a Korhatáros szerelem című népszerű sorozat második évadának utolsó epizódját. Arról egyelőre nem született hivatalos döntés, hogy készül-e még újabb évad, a főszerepet alakító Kovács Patrícia mindenesetre érzelmes sorokkal búcsúzott a sorozattól Instagram-oldalán.

Ma este befejeződik a Korhatáros szerelem… Az elmúlt két évben nagyon sokat kaptam ettől a sorozattól. Feltétlen bizalmat, lehetőséget, nagyon sok szakmai tanulást, de ami a legfontosabb, hogy fantasztikus kollégákat. Rengeteget köszönhetek minden stábtagnak, akik segítették a munkámat nap mint nap. Rájuk gondolok ma, amikor itt a záróepizód. Nélkülük nem tudtam volna ezt végigcsinálni. Egyelőre Eszter története itt ma este befejeződik, de bízom benne, hogy nem véglegesen

– írta a színésznő.

A bejegyzést néhány óra alatt már több mint 3 ezren lájkolták, úgy tűnik tehát, hogy a rajongók is szívesen követnék tovább a történetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top