TV-sztárok

Garami Gábor kerül Lukács Miki helyére a Reggeliben

Garami Gábor a képernyőn tér vissza a reggeli műsorokhoz.

A Celeb, vagyok, ments ki innen című műsor indulása sok mindent felforgatott az RTL Klubnál. Nem csak az X-Faktor műsorvezetőjét, Kiss Ramónát és egyik mentorát, Puskás Petit kell helyettesíteni, a Reggeli rendje is felbolydul. Ráadásul a reggeli műsorban talán még nehezebb a helyettesítés, hiszen egy házaspár vezeti. Lukács Miki azonban a dzsungelbe utazik, és erre az időre a csatorna kénytelen volt találni valaki mást Peller Anna mellé. Az a valaki pedig nem más, mint Garami Gábor, aki nagyon örül a felkérésnek.

Lukács Mikit fogom helyettesíteni, aki a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsort forgatja majd. Nagyon jólesett a felkérés, számomra a televíziós műsorok közül a reggeli, beszélgetős műsorok a leginkább testhezállóak. Reggeli rádiós műsort már vezettem, így a korán keléssel szerencsére nem lesz gond, de tévés élő adást még nem, ezért természetesen van bennem egy kis lámpaláz” – mondta a Blikknek Garami Gábor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top