TV-sztárok

Lukács Mikinek problémát okoz az alváshiány

Lukács Miki egy kicsit elköszönt a műsorvezetéstől és a családjától is. A távoli Dél-Afrikában próbál túlélni, de hát az nem olyan könnyű, mint ahogy előzetesen gondolhatta.

Tegnap elstartolt a Celeb vagyok, ments ki innen! A műsor hatalmas beszólásokkal indult, egyelőre Anger Zsolt viszi a prímet azzal, ahogy Cicciolinával való kapcsolatát jellemezte. Alexa lett a főnök, aki  megjegyezte, hogy ebben a versenyben mindenki erős karakter, így nem lesz könnyű dolguk. Köztük az örökké pörgő Lukács Miki, akit most a családja és az RTL Klub Reggelije is nélkülözni kényszerül minimum 12 napig. A helyére Garami Gábor ugrott be, aki ezzel tér vissza a képernyőre hosszú idő után. Mikike elárulta, hogy az egyik legnehezebb dolog számára az alváshiány, amihez itthon minden biztosítva van, bezzeg a dzsungelben…

„Alapvetően jó alvó vagyok, de az elalvás néha gondot okoz, mert nem tudom lekapcsolni az agyam, és relaxálni, annyi mindenen jár az agyam. Ilyen esetekre van egy módszerem, ami segít ellazulni, ezáltal könnyebben alszom. A lényeg hogy irányítottan ellazítom az izmaimat, ezáltal a testem abba az állapotba kerül, mint elalvás előtt. A lábujjaimmal kezdem, és agyban szépen haladok felfelé, míg végül teljesen ellazulok. Ezt megismétlem akár 2-3 alkalommal, és ez segít ellazulni elalvás előtt” – osztotta meg praktikáit Lukács Miki, aki azt is elárulta, hogy a családja fog a legjobban hiányozni neki. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top