TV-sztárok

Peller Anna és Lukács Miki: „Nehezebb lenne, ha a szeretőinkhez járnánk. Mi szeretjük egymást”

Peller Anna saját bevallása szerint is igen feszült, de a férjével együtt hozták a szokásos formájukat, amikor ma bejelentkeztek Skype-on.

Ahogy ma reggel mesélte Peller Anna, egy kis feszültség maradt benne, mivel éppen a bemutató hetében hozták azt a rendeletet, hogy nem lehet zárt térben 99 embernél több egy helyen, ezért a felgyülemlett energiát nem tudta kiadni magából. A színésznő ezt leszámítva jól érzi magát otthon, bár mint kiderült, a férjével még életükben nem voltak ennyi ideig így összezárva.  

Peller Anna és Lukács Miki bejelentkezett otthonról

Peller Anna és Lukács Miki bejelentkezett otthonról

„Furcsa, de szerencsénk van, mert mi szeretjük egymást. Ha mennék minden nap a szeretőmhöz, akkor ezt most hogy tudnám megtenni? Vagy Anna menne a szeretőjéhez, például, azt hogy tudná megtenni legálisan?” – viccelődött Lukács Miki az RTL Klub Reggelijében, amikor bejelentkeztek az élő adásba.

A hangulat amúgy jó a Peller-Lukács családban, ugyanúgy viccelődnek, ahogy szoktak, és mint kiderült, esténként Miki tangóharmonikázik a lányuknak, Annabellának, mert a kislány ezt szokta kérni. Ebből a Reggeliben kaptak a nézők is ízelítőt.

Korábban Anna és Miki a saját oldalukon mutattak egy kis szösszenetet abból, hogyan szórakoznak otthon ebben az időszakban: 

Peller Anna és Lukács Miki korábban csak ritkán lehettek hetekig együtt: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top