TV-sztárok

A legszürreálisabb jelenetek a Reggeliből

Némelyik talán fel sem tűnt, témelyikből csoda, hogy nem lett mém, ahogy így nézzük az RTL Klub Reggelijének legszürreálisabb jeleneteit.

Peller Anna és Lukács Miklós, avagy mindenki Mikikéje hónapokig egyedül vezették az RTL Klub Reggeli műsorát, így nekik még mentségük is van, hogy elfáradtak a koránkelésben. De az igazság az, hogy ez nem mindenre magyarázat. Például, amikor Anna beszorult a versenyautóba, az biztosan nem a fáradtság műve.  Vagy ahogyan Mikike a tolófájásokra reagált. De Szabó Zsófi és Anna jelenete is jó volt, vagy az eltűnt birka esete. 

Ezt és az ehhez hasonló pillanatokat Pellerék Fehér Tibivel és Kiss Ramónával együtt nézhették vissza, és ők is elcsodálkoztak néha azon, amit láttak.

„A Budapest tévé ehhez képest most valahol jobbra alattunk van. Anettka most felsikít otthon” – összegezte Mikike. 

Kiss Ramóna, Fehér Tibor, Lukács Mikike és Peller Anna zserbógolyót készített a Reggeliben, miközben ment a videó – pedig ez is bekerülhetett volna a válogatásba

De nézd vissza az RTL Klub Reggeli legszürreálisabb jelenetit: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top