TV-sztárok

Hamarosan megkezdi a kemoterápiát Székhelyi József

Megerősödve várja a kúrát, de ötéves kislánya miatt nagyon aggódik Székhelyi József.

Két héttel ezelőtt jelentette be, rákos megbetegedéssel küzd Székhelyi József. Akkor egy feltáró műtét során találták meg a daganatos elváltozást és jelölték ki a kúrát az orvosok.

Székhelyi a műtét utáni lábadozás során is fáradhatatlanul dolgozott, szinte folyamatosan színpadon állt, elmondása szerint a helyzethez képest jól van. A jövő héten azonban kezelése új szakaszba lép. „Hétfőn kezdődik a kemoterápia. Szorongva várom, de elszántan, hogy gyógyuljak. Felkészített az orvos, hogy mire számíthatok. Igen, elszánt vagyok és élni akarok. Éljen az élet, és dögöljön meg a rák!” – mondta a színész a Borsnak.

Családja is jól viseli a színész megpróbáltatásait, de kislánya miatt nagyon aggódik. „Azt pontosan nem tudja, hogy mi a baj, hiszen ahhoz még kicsi, öt és fél éves, de azt érzi, hogy valami baj van. Minden áldott nap ír nekem levelet: apa, apa, apa, Sári. És mellette sok rajz. Bizony, nagyon okos, ügyes, már tud írni. És gyönyörű! Intelligens, érzékeny kislány, megérzi, hogy valami történik” – tette hozzá Székhelyi József.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top