TV-sztárok

Harry herceg exnője furcsa üzenetet írt az eljegyzésről

Mit jelenthetnek Cressida Bonas szavai? Harry egyelőre nem reagált.

Alig 24 órával azután, hogy Harry herceg bejelentette, eljegyezte Meghan Markle-t, érdekes poszt jelent meg a királyi sarj exnője, Cressida Bonas az oldalán. A színésznő és a herceg 2014-ben szakítottak, azóta Bonas alig beszélt a hercegről. Most viszont megszólalt, méghozzá a következőt írta: 

Mindegy, hogy milyen tanult, gazdag és menő vagy, mert úgyis az mond el rólad mindent, hogy miként bánsz az emberekkel.

Cressida egyébként szintén Harry jegyese volt, és annak ellenére, hogy a szakítás után is jó viszonyban maradtak, lehetett tudni, hogy akárcsak Harry régi nőjét, Chelsy Davyt, úgy Cressidát is zavarta a herceget konstans ölelő rivaldafény. 

A pletykák szerint Cressida és Harry kapcsolata nem csak amiatt futott vakvágányra, mert túl nagy volt az ismertség, bőven benne lehetett ebben a herceg viselkedése is. Azt mondják róla, jóllehet Harry az anyjához hasonlóan a fél világot a keblére öleli, és szeret az embereken segíteni, a személyes kapcsolataiban sokszor elnyomó és önző. De akkor vajon miről szól ez az üzenet? És kinek írta? Esetleg Meghan Markle-nek, hogy még most szedje a sátorfáját? Esetleg Harrynek, hogy végre szedje össze magát? A választ egyelőre csak Cressida tudja, de ismerve a brit sajtót, hamarosan választ kapunk rá. 

(via Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top