TV-sztárok

Enyhítettek Fásy Ádám büntetésén

Bár az őssejtbotrányban meg kellett ismételni a bírósági eljárást, a mulatós zenész jól jött ki belőle: Fásy Ádám milliókkal kevesebb büntetést fizet.

Tegnap kiderült, a megismételt elsőfokú eljárás végén ugyan ismét bűnösnek találták Fásy Ádámot, és felfüggesztett börtönre ítélték, a pénzbüntetés mértékét azonban jelentősen csökkentette a bíróság. A Bors szerint több millió forintról van szó.

Fásy Ádám

Az őssejtbotrány miatt folyó bírósági tárgyalás már kilenc éve húzódik, ügyvédje szerint azonban Fásy Ádámnak az elejétől kezdve nem volt sok köze a klinikához. „Baráti kérésre, a cég két tulajdonosának felkérésére vállalta el a harmadik igazgatósági tagi pozíciót. Két évvel az esemény után csatlakozott be érdemben, amikor a másik két fél már nem ápolt jó viszonyt egymással. Nem tudhatta pontosan, hogy mi történt addig, és a bekapcsolódása után már kezelések sem voltak” – fogalmazott az ügyvéd.

A tárgyalást nagyon komoly nyomozás előzte meg, Fásy telefonját hónapokig lehallgatták a hatóságok évekkel ezelőtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top