TV-sztárok

Előkerült Demcsák Zsuzsa, mindent elmagyaráz

Különleges időszakon van túl Demcsák Zsuzsa, akiért sokan aggódtak. Most kiállt a nyilvánosság elé, és a kamerába mondta, mi is van vele.

Egészen kicserélődött Demcsák Zsuzsa, aki életében először foglalkozik magával és a legfontosabbakkal: a gyerekeivel.

Fotó: Facebook/Demcsák Zsuzsa

„Nem kell, hogy minden tökéletesen sikerüljön, nem kell, hogy mindig minden klappoljon. Adjuk meg magunknak a hibázás lehetőségét, és nevessünk rajta. És ha nevettünk rajta, akkor dőljünk hátra, és még egyszer köszönjük meg, vagy veregessük meg a saját vállunkat, mert ez azt jelenti, hogy emberből vagyunk” – mondta Demcsák Zsuzsa, aki a Szanyi-interjú óta most először mesél arról, hogyan kezdett új életet

Mint kiderült, rengeteg megkeresést kapott, amelyekre nem reagált, de nem azt jelenti, hogy nem is akarja elfogadni valamelyiket. Demcsák Zsuzsa januárban szeretne visszatérni arra, hogyan tovább, addig pedig végtelen nyugalommal és újra tele energiával, mosolyogva mesélt arról, hogy végre volt ideje könyveket olvasni, futni jár, és rengeteg időt tölt a fiával meg a lányával, amire már mindannyiuknak nagy szüksége volt. 

Demcsák Zsuzsa videóját itt meg tudod nézni:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top