nlc.hu
TV-sztárok
Tóth Andi igent mondott Pintér Tibornak

Tóth Andi igent mondott Pintér Tibornak

Tóth Andi fontos szerepet kaphat abban, hogy Pintér Tiborral bemutassák Zámbó Jimmy nőkhöz való viszonyát.

Pintér Tibor felkérte Tóth Andit, hogy legyen ő a női főszereplője készülő Jimmy musicalnek. „Alapvetően egy olyan darabot szerettem volna készíteni Zámbó Jimmyről, amely azt mutatja be, hogy milyen különleges és szenvedélyes kapcsolata volt a nőkkel. Nem az életét visszük végig pontról pontra, hanem egy nővel való szerelmén keresztül ábrázoljuk azt, milyen is volt ő, miközben a 22 legszebb slágere is elhangzik. Erre a női főszerepre kértem fel Tóth Andit, akit csodálatos énekesnőnek és tehetséges színésznőnek tartok” – árulta el Pintér Tibor.

Arról is szó esett, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban történt heves udvarlás nagy része csak show volt, és ezt már Pintér Tibor barátnője is tudja. Tóth Andit pedig érdekli a szerep. „Nagyon érdekel a dolog, igaz, a részleteket még nem beszéltük át, amennyit eddig hallottam a darabról, az tetszik” – árulta el a Blikknek a fia­tal énekesnő.

Fotó: facebook.com/tothandihivatalos

Fotó: facebook.com/tothandihivatalos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top