TV-sztárok

VV Fanni családja idén nem állít karácsonyfát

Az egykori valóságshow-szereplő családjának az év vége sok fájdalmat és keserűséget hozott, ráadásul hetek óta a legrosszabbra készülnek. Épp ezért úgy döntöttek, idén nem lesz karácsonyfájuk.

„Nem akarok nagy felhajtást, még karácsonyfánk sem lesz” – mondta a Blikknek Novozánszki Fanni édesanyja, Kati. Hozzátette, az elmúlt hetekben családja nem tud mit tenni, csak ülnek és várnak, hátha végre megcsörren a telefonjuk, és valaki magyarázatot ad arra, miért kellett meghalnia a lányuknak.

Az édesanya őszintén beszélt arról is, hogy nem érzi úgy, hogy bármit ünnepelniük kellene. „Valamilyen süteményt azért készítek a családomnak, a férjem szereti a mákos kalácsot, majd azt megcsinálom” – mondta, majd hozzátette, hogy szenteste a hagyományoknak megfelelően összegyűlik majd a család: Fanni két testvére is eljön hozzájuk látogatóba.

„Az élet megy tovább, én sem hagyhatom el magam. A fiam kiskamasz, neki is szüksége van rám, szóval teszem a dolgom. A karácsony meg majd elmúlik valahogy.” Az anya elárulta, Fannira néhány szál vörös rózsával emlékszik majd, és gyertyát is gyújt érte. „Még mindig felfoghatatlan, hogy már soha többé nem jön haza, hogy már nem tudom megölelni, nem hallom a hangját.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top