Sztárok

Előkerült VV Fanni titkos notesza

Egyre több információ derül ki VV Fanni ügyével kapcsolatban. úgy tudni, megtalálták a táskáját.

Úgy tudni, az előzetesben lévő gyanúsított nem tett beismerő vallomást. De egy bennfentes szerint több részletet is elárult. „Azt állítja, hogy VV Fanni beleegyezésével hagyták el a lány otthonát, annak ellenére, hogy a felvételen is pontosan látszik, hogy az ölében viszi ki az eszméletlen lányt. Valóban bérelt egy autót, amit úgy vitt vissza a kölcsönzőbe, hogy ki sem tisztította. Amikor a tulajdonosok észrevették a vért, azonnal értesítették a rendőröket” –mondta. Az informátor a Blikknek azt is elárulta, hogy bár a VV Fanni eltűnésekor nyoma veszett bőröndöt és ruháit nem találták meg, a kézitáskáját és az abban lévő dolgokat igen.

Mindez azt jelenti, hogy a naplóját is megtaláltak. VV Fanni ebbe az A5-ös méretű, rózsaszín noteszbe vezette, hogy mikor, kivel találkozik, kuncsaftjai telefonszáma, neve szerepelt a füzetben, valamint azt is gyakran leírta, hogy mi történt vele. A lap információi szerint utolsó napjairól is szerepelnek részletek a naplóban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top