Sztárok

VV Fanni gyilkosa szerelmes volt a lányba

Szerelem állhatott VV Fanni meggyilkolásának hátterében. Ugyanis a lány és a gyanúsított állítólag fél évig együtt voltak.

Egy héttel Novozánszki Fanni november 20-i eltűnése után tartóztatta le a rendőrség azt a férfit, akit most az egykori valóságshow-hős meggyilkolásával gyanúsítanak. Akkor még csak személyi szabadság korlátozásával vádolták, de időközben egyre gyűltek a bizonyítékok, amelyek a lány erőszakos halálára utalnak. Úgy tudni, a bizonyítékok kö­zött kulcsszerepet játszott a VV Fanni lakása közelében működő kamera felvétele: ezen látszik, ahogy egy férfi az ölében az utcára viszi a lányt, és beteszi egy autóba, amiben később a rendőrség fegyvert, pajszert talált és Fanni vérének nyomait is – írja a Bors.

A lap úgy tudja, hogy a gyanúsított B. László fél évig együtt volt VV Fannival, de a lány nemrég szakított vele, így valószínűsíthető, hogy a szerelem vagy a féltékenység állhat a gyilkosság hátterében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top