TV-sztárok

Megvan a magyarázat Baukó Éva alakjára

Elég jó formában van Baukó Éva, de ehhez sajnos egy magánéleti válság is hozzájárult.

A téli hideg ellenére szexi fehérneműs fotók lepték el Éva pofilját. A volt valóságshow-hőst egy ismert márka kérte fel a fotózásra, szerinte a legjobbkor. „Egy fe­hér­­ne­mű­márka kért fel erre a fotózásra, és elvállaltam. Eléggé megviseltek a Havas-sztori miatt kapott kommentek, és tényleg nagyon rosszulesett néhány ember megnyilvánulása, ezért rám fért már némi önbizalom-növelés” – mondta a Borsnak Éva.

Baukó Éva vádolta meg szexuális zaklatással Havas Henriket, de a lány érezhetően megsínylette az őt övező médiafigyelmet. „Biztos azt mondják majd, hogy Éva már megint meztelenkedik, és ő csodálkozik, hogy zaklatták, de én szeretem, ha fotóznak és ezért nyilván pénzt is kaptam, nem ingyen vállaltam el. Örülök, hogy végre jól érzem magam a bőrömben és ez meg is látszik rajtam.”

A tökéletes alakot persze nem adták ingyen, Éva túl van egy szakításon is az elmúlt évben. „Volt idén egy pár hónapos, sérült, se vele, se nélküle kapcsolatom, sajnos az is hozzásegített ehhez a formához. Nemcsak a kapcsolat végén, hanem már a viszonyunk közben is sokat fogytam. De végül csak köszönetet mondhatok neki, mert sosem néztem ki ilyen jól” – tette hozzá Baukó Éva.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top