TV-sztárok

Risztov Éva hosszú, szőke hajáért odavannak a rajongók

Mondjuk úgy, nem mostanában láttuk ilyen frizurával Risztov Évát. Az olimpiai bajnok úszónő egy 14 éves fotót osztott meg, amin még hosszú, szőke haja volt.

Risztov Éva egy éve jelentette be, hogy felhagy az aktív sporttal, és menedzsernek áll. Az úszónő azóta több műsorban is szerepelt, legutóbb például Schobert Norbit alázta porig Bochkor Gábor show-jában. Az olimpiai bajnok sportolótól leginkább a fehér ing, fekete nadrág kombót szokhattuk meg, leginkább összefogott hajjal és szemüvegben. De semmiképp sem azt, mint amit most mutatott a közösségi oldalán. 

„2004 Skála kampány Cseh Lacival. Most találtam” – írta a fotóhoz Risztov Éva, akinek a hosszú, szőke haját imádják a követői. „Na ez igen! Ez a haj nagyon jól állt” – szólt az egyik komment, de olyan is akadt, aki alig hitte el, amit lát. „Ilyen szőke voltál?” Másvalaki pedig azon akadt fenn, hogy Cseh Lacinak még volt haja, illetve hogy akkor még nem kopaszon úszott. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top