TV-sztárok

Ónodi Eszter a szülőszobán tudta meg, hogy költözik

Ónodi Eszter áll az új feladatok elébe, de már most tudja, lesznek nehézségek. A színésznő költözik, és úgy fogalmazott Lovász László műsorában, hogy lényegében ez az első alkalom, amikor felnőttként éli át mindezt.

Azzal, hogy azt a szakmát űzi, amit űz, ő egy élethosszig tartó gyerekkort vásárolt meg magának, így fogalmazott Ónodi Eszter. A színésznő februárban ünnepli a 45. születésnapját, de sosem volt hajlandó a korával foglalkozni. Persze vannak helyzetek, amikor felnőttként kell helyt állni, Ónodi Eszter szerint ilyen mondjuk anyukaként megfelelni, vagy a mostani szituáció, amikor egy költözés előtt áll. Erről is beszélt Lovász Lászlónak a ma este látható Lakástalkshow-ban.

Ónodi Eszter/Lakástalkshow
Fotókredit: VIASAT3/Labancz Viktória

„Most például ez a lakásvásárlás és -felújítás is úgy van előttem, hogy eldöntöttem, hogy veszek egy lakást, és akkor azt a lakást minden tekintetben én intézem, tehát az adásvételi szerződés aláírásától kezdve majd a beköltözésünk pillanatáig, én meg hát nyilván a párom, de felnőttként kell majd megcsinálni.”

Annak idején a korábbi költözés egyáltalán nem úgy alakult, ahogyan Ónodi Eszter előre elképzelte. Régóta kerestek már lakást, végül azonban minden ezzel kapcsolatos teendő a párjára és a szüleire maradt.

Ónodi Eszter/Lakástalkshow
Fotókredit: VIASAT3/Labancz Viktória

„Az előző lakásom az úgy jött, hogy a szülőszobában tudtam meg, hogy van egy lakásom. Kerestünk már lakást, de én akkor már a kórházban voltam, amikor a párom meg a szüleim kitalálták, hogy van egy tök jó hely, ami tényleg minden szempontból megfelel. Ott akkor ebben nem tudtam részt venni, hiszen akkor kismama voltam, meg utána friss anyuka.”

Most azonban az utolsó kilincset is ő választja ki, és már készül a feladatokra. Ónodi Eszter a Lakástalkshow-ban mesélt a titkairól is Lovász Lászlónak ma este a VIASAT3 műsorában. 

Ónodi Eszter és Lovász László/Lakástalkshow
Fotókredit: VIASAT3/Labancz Viktória

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top