nlc.hu
TV-sztárok

Ónodi Eszter párkapcsolata

Ónodi Eszter különlegesnek tartja, hogy már 23 éve van együtt a párjával

Büszke a kapcsolatukra.

Ónodi Eszter 25 éve szerepelt először a Joy címlapján, a magazin kedvéért pedig részletesen beszámolt arról, mi történt ezekben a hosszú években. Mint mondja, az, hogy a párjával eddig kitartottak egymás mellett, az nagy erény. 

Ónodi Eszter (Fotó: Vadnai Szabolcs)

Ónodi Eszter (Fotó: Vadnai Szabolcs)

„A legnagyobb dolog, hogy lett egy gyerekem, aki már 17 éves, tehát mindenféleképpen ő áll az első helyén ennek a listának. Az, hogy a párommal már 23 éve vagyok együtt, szintén nagyon fontos dolog, mert ahogy a mai dolgokat látom, ez egy igazán különleges valaminek mondható. A pályámat illetően az, hogy a Katona József Színház tagja vagyok 25 éve, a filmeket és a sorozatokat említve, nagyon boldog vagyok, hogy részese lehettem az Aranyélet című produkciónak. (…) Hárman vagyunk a családban, és a nemek aránya a két fiú-egy lány leosztás lett, ezért néha megkapom, hogy azt gondolom magamról, én vagyok a család főszereplője, de ez ellen maximálisan tiltakozom. Ez csak azért van, mert muszáj valahogy megvédenem magamat a két férfival szemben” – mesélte a színésznő, akinek párja Keszég László színész-rendező, fiuk, Zsigmond pedig 2006-ban született meg. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top