nlc.hu
TV-sztárok
Álszentnek tartja a #MeToo-mozgalmat Brigitte Bardot

Álszentnek tartja a #MeToo-mozgalmat Brigitte Bardot

Egy mondattal megsemmisítette a #MeToo-mozgalmat Brigitte Bardot, aki a Paris Matchnak adott interjút a napokban. A 83 éves színésznő szerint a nők „álszentté és nevetségessé” váltak.

Kereken megmondta véleményét a #MeToo-mozgalomról az egykori francia szexszimbólum, Brigitte Bardot. A 83 éves színésznő szerint ő nem talál semmi kivetnivalót abban, hogy a színésznők „cicázhassanak” a producerekkel, hogy karrierjük szárnyalhasson.

Álszentnek tartja a #MeToo mozgalmat Brigitte Bardot

Brigitte Bardot francia filmszínésznő – Bardot, aki az 1950–60-as évek szexszimbóluma volt, 2017. szeptember 28-án töltötte be a 83. életévét (MTI/EPA/Douglas Kirkland)

Brigitte Bardot szerint a nők „álszentté és nevetségessé váltak”, mert amikor a szükség úgy hozta, a szexuális vonzerejüket is bedobták, hogy előrejussanak, ám később, mikor mindez nyilvánosságra került, azt állítják, hogy férfiak zaklatták őket.

„Soha nem voltam szexuális zaklatás áldozata, és mindig a kedvemre volt, amikor az emberek azt mondták nekem, hogy szép vagy, és szép kis feneked van” – mondta Brigitte Bardot az interjúban, amely a femalefirst.com-on is megjelent.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top