TV-sztárok

Lemondott a pénzéről Marsi Anikó, személyes oka volt rá

Szép összegről mondott le Marsi Anikó, akinek erre nyomos oka volt, és úgy tűnik, Gönczi Gábort sem kellett sokáig győzködnie, hogy csatlakozzon hozzá.

Jól indultak, bár voltak döccenők, de Marsi Anikó és Gönczi Gábor végül szépen teljesített. A Tények összeszokott párosa ezúttal a Pénzt vagy éveket! című műsorban játszott, és a bemutatóból nem tűnt biztatónak a sztorijuk. 

Gönczi Gábor és Marsi Anikó röviden: 

Szerencsére végül telitalálattal sikerült zárniuk a játékot, így Marsi Anikóék 800 ezer forintot nyertek, amihez még hozzájött a játék korábbi részében szerzett bónuszuk is, ami 75 ezer forint volt. Végül nem tartották meg az összeget, hanem a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítványnak ajánlották fel.

Gönczi Gábor és Marsi Anikó is élvezte a műsort

„Nekem van egy nagyon kedves barátnőm, aki gyermekorvosként dolgozik, és nagyon-nagyon nagyon sok köze van a Szent Márton Gyermekmentő Alapítványhoz, akiknek én nagyon hálás vagyok, és szeretném, ha sok sok sok kisgyereken tudnának még segíteni” – mondta Anikó, majd Gönczi Gábor hozzátette, hogy ő pedig beáll Anikó mögé. 

Marsi Anikó és Gönczi Gábor a Pénzt vagy éveket! vidáman küzdötték végig

Ennél pontosabban nem fejtette ki a műsorvezető a témát, de sejthető, mi áll a háttérben. Korábban Marsi és Palik László is mesélt arról, hogy kisfiuk, Vilike betegsége miatt döntöttek a költözés mellett. A gyerekekkel először Ausztráliába mentek, mert az akkor hatéves fiuk egy alsó és felső légúti betegségben szenvedett, amely kisgyerekeknél alakul ki vírusos fertőzés miatt. Mivel a gyerek légcsöve összeszűkült, sokszor törtek rá fulladási rohamok, és orvosuk azt tanácsolta: költözzenek olyan országba, ahol meleg és száraz a levegő. A krupp egy olyan betegség, amely tizenkettő-tizennégy éves korra kinőhető.

Nézd meg, hogy örültek a nyereménynek Marsiék: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top