TV-sztárok

Mélyponton a Barátok közt nézettsége

Mostanában volt olyan nap, amikor 600 ezer néző követte a Barátok közt aktuális epizódját. Az RTL Klub szerint nincs semmi vész.

Kalamár Tamás producer tizenhat év után tavaly hagyta el a Barátok közt stábját. Bár nehéz közvetlen kapcsolatot kimutatni a két dolog között, december óta kevesebben is nézik a sazappanoperát. Múlt héten átlagosan 680 ezren nézték a Mátyás király téri intrikákat, a megelőző hetekben viszont volt, hogy a nézőszám a 600 ezret sem érte el. 

Három évvel ezelőtt még átlagosan egymillió, olykor egymillió-kétszázezer néző volt kíváncsi Berényiék kalandjaira – emlékeztet a Bors. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója azt nyilatkozta a lap megkeresésére, hogy egy ilyen szappanopera életében mindig vannak jobb és rosszabb időszakok. 

Fotók: Barátok közt

Barátok közt (forrás: RTL Klub)

Ma itthon százhúsz magyarul beszélő tévécsatorna van, számtalan új sorozattal jelentkeznek. A fiatalabb nézők egy része pedig más platformok felé fordult, sokan választják az internetes felületeket, és ott fogyasztanak tartalmat, így sokan már nem élő adás formá­jában követik a Barátok köz­töt, hanem az RTL Moston. Ezek a változások érezhetők az első sugárzásunk nézőszámaiban” – közölték a Barátok köztöt gyártó UFA Magyarország részéről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top