TV-sztárok

Bizonyíték, hogy vége Hosszú Katinka és Shane házasságának

Egy nappal azután, hogy Hosszú Katinka férje, Shane Tusup megható bocsánatkérését láttuk a tévében, az úszónő elbocsátotta közös cégük alkalmazottainak több mint felét.

Az Év Sportolója Gála után már mindenki elkönyvelte: Hosszú Katinka és Shane Tusup békülnek. Maguk az érintettek szűkszavúan nyilatkoztak, Shane a bocsánatkérés után sok pozitív visszajelzést kapott, sokkal szimpatikusabb lett az embereknek. Katinka pedig annyit mondott, hogy elfáradtak, ami szakértők szerint jó jel. 

De vannak más hangok is, Hosszú Katinkáék házasságát többen leírták, például Földházi Dávid nyilatkozata után. Most pedig a BEST legfrissebb számában kitálaltak az Iron Corporation Kft. egykori alkalmazottai, akiket a az Év Sportolója Gála után rúgtak ki. 

„Mindenkit meglepett a döntés, hiszen decemberben még a jól menő vállalkozás távlati terveiről tárgyaltak. Épp karácsony előtt dobtak piacra új termékeket, még a létszámemelés is szóba került, Shane pedig még pár nappal korábban is a közeljövő feladatairól beszélt” – mesélte az egyik alkalmazott, aki szerint egyértelmű, hogy Shane a kirúgásokról semmit sem tudott. Pláne, hogy a kirúgásokkal azonnal megszűnt az Iron Lady Arcanum képregénysorozat, ami Tusup szíve csücske. Ez szerintük egy bizonyíték, hogy Katinka nem bocsát meg.

A céget 2013-ban alapították, és az ott dolgozók jól ismerik a házaspárt, most sok kulisszatitkot elárultak róluk a BEST magazinnak. 

Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolatának tényleg itt a vége?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top