TV-sztárok

Pécsi Ildikó megszólalt a nagymamaságról

Pécsi Ildikó nagyon babonás, de annyit elmondott, alig várja, hogy újra unokázhasson.

Az utóbbi időben szinte csak az egykori menyével,  Pártos Csillával folyó pereskedés kapcsán hallottunk Pécsi Ildikóról. „Rokontartási per, tárgyalások, sikertelen megegyezés, reménytelenség” – idézte fel az elmúlt év nehézségeit. Az ügyet tovább bonyolítja, hogy Pártos Csilla jelenleg is abban a házban lakik, amely a mai napig Pécsi Ildikó tulajdona, így ennek a helyzetnek a megoldásáról a bíróság dönt majd. A színésznő és ügyvédje reméli, hogy idén talán pontot tehetnek az évek óta tartó pereskedés végére, de Pécsi Ildikó ennek ellenére sem akar békülni felperesével.

A színésznő viszonya a perek miatt a már 19 éves unokájával is megromlott, teljesen megszűnt közöttük a kapcsolat. De végre egy örömhír is érkezett, hiszen Pécsi Ildikónak a világklasszis focistával, Szűcs Lajossal közös egyetlen fia, Csaba 2015-ös válása után új életet kezdett, és jelenlegi párjával közösen gyermeket várnak. „Falusi lányként nőttem fel, így nagyon babonás vagyok. Egyelőre nem beszélek erről, de hamarosan érkezik a gólya. Óriási ajándék lenne az élettől, ha még egyszer átélhetném az unokázást” – mondta röviden a Blikknek Pécsi Ildikó a nagymamaságról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top