TV-sztárok

Ganxsta Zolee már most retteg kislánya kamaszkorától

Minden lányos apa rémálmának adott hangot Ganxsta Zolee: mi lesz, ha a szeme fénye randizni kezd?!

Ganxsta Zoli lánya, a kis Zana Zoé még csak tízéves, de a rapper már most az elkerülhetetlenül közeledő kamaszkortól retteg. És ez most nem csak bulváros túlzás. „Ha megjelenik majd az első fiú, aki randizni hívja, azt hiszem, én inkább fejbe lövöm magam” – fogalmazott az énekes.

Ganxsta elég liberálisan neveli a lányát. „Zoéval egyáltalán nem vagyok szigorú, és a keménység halvány jele sem látszik rajtam! Mindent engedek neki, és teljesen azt csinál, amit akar, aminek persze, vannak árnyoldalai is, de eddig még nem igazán tapasztaltam” – fejtegette az apuka a Blikknek.

Muthaphucķin real G'z.#togetherforever#mylovedone#félnetekjólesz

A post shared by a názáreti (@zanazoltan) on

A kislány egyébként multitalentum, egy kicsit mindenbe belekóstol. „Zozikát korábban próbáltam a zene felé terelgetni, tanulta is egy ideig az iskolában, de mostanában sokkal jobban érdekli a sport. A kettőt együtt nyilván már nem lehet, az túl megterhelő lenne, így most egy ideje már párbajtőrözik a Vasasban. Bár öt éven át aerobikozott, miután látta az olimpiát, szinte egyik pillanatról a másikra váltott, és közölte velem, hogy ő párbajtőredzésekre szeretne járni” – mondta Ganxsta Zolee, akin néha kifognak kislánya matekleckéi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top