TV-sztárok

Tatár Csilla még idén visszatér a képernyőre

Az MTVA képernyőjéről hónapok óta eltűnt a műsorvezető, aki közben két új sorozattal is bemutatkozott az interneten. De Tatár Csilla ígéri: még idén láthatjuk a tévében is.

Sokan furcsállották, hogy elvették A Dal című műsor vezetését Tatár Csillától, és az összeesküvés-elméletek szerint biztosan valami balhé áll annak hátterében, hogy a köztévén azóta semmilyen műsorban sem láthatjuk. A mendemondák szerint már el is bocsátották, mások szerint önként vonul vissza. 

Tatár Csilla 2017-ben A Dal sajtótájékoztatóján

„Az, hogy nem szerepelek a képernyőn, többek között az én döntésem is volt. Felajánlották, hogy legyek a műsorvezetője egy reggeli, napi magazinműsornak, de én ezt a kétéves fiam mellett nem tudtam vállalni. Még akkor sem, ha napközben óvodában van. Igaz, van egy szuper bébiszitterünk, akin olykor osztozunk egy másik családdal, de nem bébiszitternek szültem” – mondta Tatár Csilla a Story magazinnak. Azt is tisztázta, hogy az MTVA-nál továbbra is állományban van, tehát a kirúgásáról szóló hírek nem igazak. 

„Örülök, hogy ennyien hiányolnak a képernyőről. Annyit azért mondhatok, lesz még idén tévés munkám.”

A tévén túl több vlogban is találkozhatnak a nézők Tatár Csillával, aki az egyik projekt keretében 34 kérdést tesz fel híres embereknek, másikban azt mutatja be, hogyan készül az áprilisi félmaratonra. De kismamáknak hasznos anyagokat is gyárt, ezeket a saját honlapjára. Arra külön büszke, hogy hitelesnek találják a követői, így még nagyobb élmény ilyen jellegű tartalmakat gyártania. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top