TV-sztárok

Kiss Ramóna: „Fel voltam készülve, hogy bántani fognak”

Kiss Ramóna 16 évig játszotta Szentmihályi Zsófit a Barátok köztben, azt mondja, sokan még ma is így szólítják. Fel volt készülve, hogy ezután nem lesz egyszerű váltani.

„16 évig Szentmihályi Zsófiként láttak a nézők, ami ugyan egy felvett szerep, színészi feladat, sokak fejében mégis a mai napig úgy élek, mint Zsófi. Az utcán is így szólítanak sokan” – idézi a Bors Kiss Ramónát, aki tavaly 16 év után hagyta ott az RTL Klub Barátok közt című sorozatát a műsorvezetésért.

„Amikor a Barátok köztnek vége lett, és az RTL Klub megtisztelt azzal, hogy én moderálhattam az X-faktort, még én se gondoltam, hogy ennyi feladatot kapok – vallja be Ramóna, aki több okból is örült a sok különböző feladatnak. – A Celeb vagyok például azért volt különösen megtisztelő, mert a humoros oldalamat is megmutathattam.”

Persze azt, hogy Kiss Ramónából műsorvezető legyen, nem mindenki képes elfogadni. Sok kritikát kap: a kommentek kereszttüzében pedig hol a haja, hol a ruhája, hol pedig a beszédstílusa a baj. Azt mondja, napi szappanoperás tapasztalata ezen is segít átlendülni. „Szentmihályi Zsófiként lettem országosan ismert, talán pont emiatt műsorvezetőként nehezebben fogadnak el” – mondja, majd hozzáteszi, amikor váltott a bántásokra jó előre felkészült.

„Az X-faktorban a nézők végre megismerhették az igazi Kiss Ramónát. Pár hónap, maximum pár év, és megszoknak így is” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top