TV-sztárok

Kiss Ramóna 16 év után távozik a Barátok köztből

Tizenhat év után távozik a Barátok közt teleregényből Kiss Ramóna. A hírt az RTL Klub Fókusz című műsorában jelentette be a színésznő.

Döbbenten ülnek most a tévéképernyők előtt a Barátok köztrajongók, mert egy újabb alapember távozik a tévés szappanoperából. Kiss Ramóna, aki az RTL Klubon futó sorozatban Szentmihályi Zsófit alakítja, 16 év után otthagyja Barátok közt produkciót és új kihívásokat keres. A hírt a Fókusz ma esti adásában jelentette be Kiss Ramóna.

“Nem, nem vagyok terhes, nem az áll a döntésem mögött, hogy anyai örömök elé nézek egyelőre, hanem pusztán az, hogy 16 év az 16 év” – mondta az RTL Klubon Kiss Ramóna, aki tizenhét évesen költözött fel Veszprémből Budapestre, hogy “új családjával” lehessen. A hirtelen jött népszerűség hamar a fejébe szállt, és saját bevallása szerint is egy idióta 18 éves lány lett, akit csak egy apai beszélgetés tudott visszarántani a földre. Azóta minden évben legalább egyszer alaposan átbeszélnek mindent az édesapjával.

Kiss Ramóna nem tűnik el a szemünk elől, csak a Barátok közt stábját hagyja ott. Jelenleg is négy színháznál dolgozik, játszik többek közt az Abigélben, a Poligamyban, a Grease-ben is. “A színház aktív része marad az életemnek, és ez lesz most az első számomra. Ez lesz az első számomra a Barátok közt után… és aztán szeretnék egy kicsit pihenni és újratervezni az életemet… és rájönni, hogy akkor milyen irányba induljak el – mondta Ramóna a Fókuszban.

Kiss Ramóna bármikor visszatérhet

Zsófi karakterét a producerek úgy írják ki a Barátok közt történetéből, hogy annak motivációjával a nézők teljesen egyetértenek majd. Természetesen meghagyják a lehetőségét annak is, hogy szinte bármikor visszatérhessen.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top