Sztárok

Kiss Ramónára új kihívások várnak

Kiss Ramóna Szentmihályi Zsófiként a szemünk előtt nőtt fel. Nézd meg, hogy nézett ki 14 évvel ezelőtt és, hogy fest most! Bizony rengeteget változott!

Egyre több feladatban bizonyíthat  színésznő, aki a Kicsi Óriásokban például csapatkapitányként egészen új oldaláról mutatkozott be. Nem beszélve a Gyertek át! adásairól, ahol lassan már a műsorvezető fejére nő. Jól megy neki a rögtönzés, szóval, azon sem lepődnénk meg, ha az RTL műsorvezetőként is kipróbálná. De emlékszel még, honnan is kezdte?

Kiss Ramóna még gimnazistaként, mindössze 17 évesen csatlakozott a Barátok közt csapatához 14 évvel ezelőtt. Így ismerte meg őt az ország Szentmihályi Zsófiként. A karaktere szerint Olaszországból érkező tinilány nem volt könnyű eset, öntörvényű volt és akaratos, de mégis szerethető. A színésznő nemrégiben élete egyik legjobb döntésének nevezte, hogy akkor bevállalta, hogy magántanuló lesz, és Veszprémből Budapestre költözik.

Ennyit változott Kiss Ramóna

Azóta nemcsak Zsófi, de Rami is nővé érett. és egyre többet láthatjuk őt magát Kiss Ramónát is, mert már más műsorokban is feltűnik a Barátok köztön kívül. Ilyen például a Gyertek át! vagy a Kicsi óriások.

Ennyit változott Kiss Ramóna

Ezeken kívül pedig nemrégiben komoly változáson esett át. Kiss Ramóna frizurát váltott, kiszőkült. Ugye, mennyire más lett? Szinte rá sem ismerni!

facebook.com/kissramonaofficial
facebook.com/kissramonaofficial

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top