TV-sztárok

Bajor Imre lánya még sokszor álmodik édesapjával

Bajor Lilit három éve nagyon megviselte édesapja halála, de ma már képes beszélni a tragédiáról.

„Szörnyen hiányzik, hogy az élményeimet apával már nem oszthatom meg” – kezdte a Star magazinnak adott interjúját Bajor Lili, akit három évvel ezelőtt rettenetesen megviselt édesapja, Bajor Imre halála. A Színház- és Filmművészeti Egyetem színművész hallgatója elmondta azt is, pár éve még egyáltalán nem tudott beszélni az őt ért veszteségről.

„Már nem úgy hiányzik, mint a legelején. Most már azt az időszakot éljük a tesómmal, hogy merünk beszélni a haláláról. Ha történik valami, amiről eszünkbe jut, akkor azt elmondjuk egymásnak, meg nevetünk rajta” – mondja Bajor Lili, majd hozzáteszi, annak nagyon örül, hogy édesapja még megérte, hogy felvették őt az egyetemre.

„Annak örülök, hogy tudta, hogy ez megtörtént, de az pokoli érzés, hogy azt már nem láthatta, ahogy meg is valósul. A mai napig rengetegszer álmodok vele, de amikor leteszi az ember azt a terhet, hogy ez megtörtént, az nagyon felemelő tud lenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top