Sztárok

Bajor Imre lánya, Lili magát hibáztatta az apja haláláért

Három éve már, hogy elment a legendás színész. A fia többször mesélt azóta Bajor Imréről, a lánya most először adott hosszú interjút a Story magazinnak.

Bajor Lili megőrizte az édesapja telefonját, és Bajor Imre összes szerepének szövegkönyve is nála van. 

“Belsőleg is hasonlítok rá, örököltem a humorát, és remélem, a tehetségét is. A teherbírásom azonban anyától van” – kezdte a Story magazinnak adott interjúját a színész lánya. Bajor Lili gyönyörű nővé érett az elmúlt években, és már a színpadon is bizonyította, hogy valóban sokat örökölt apja tehetségéből. A zárkózottsága viszont nem a gyerekkora óta jellemző rá, inkább csak az apja halála óta.

“Sokáig mindenkit, magamat is vádoltam azért, hogy meghalt. Ezért szinte senkivel nem beszéltem arról, ami történt, sem arról, hogy mit érzek. Még anyával sem” – mesélte Bajor Lili, aki eddig nemigen tudott megnyílni, mivel rengeteg rossz érzés maradt a színésznőben az apja halálával kapcsolatban. “Például, amikor apa meghalt, én épp külföldön nyaraltam. Sokáig ostoroztam magam, miért mentem el, hisz tudtam, hogy súlyos beteg…”

A Story-interjúban rengeteg fájó részletet felelevenített Bajor Imre lánya, de mesélt a mostani életéről és a kihívásokról is. 

Bajor Lili a Storynak elmondta, máig sok mindenben kislányosan viselkedik és ez is az apjától jön
Bajor Lili a Storynak elmondta, máig sok mindenben kislányosan viselkedik és ez is az apjától jön

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top