TV-sztárok

Szilágyi János elmondta, miért nem alszik egy ágyban feleségével

Szilágyi János elárulta, bár rajong 15 évvel fiatalabb feleségéért, nem hajlandó vele egy ágyban aludni.

Legendás műsorvezető, de jó ideje eltűnt a nyilvánosság elől  Szilágyi János, aki hamarosan betölti 82. születésnapját. Most a BEST magazinnak mesélt arról, hogy remek formában van, olyannyira nem látszik rajta a kora, hogy az ellenőrök rendszeresen bérletet kérnek tőle, mert nem hiszik el, hogy már régóta ingyen utazhat.

Szilágyi János a lapnak mesélt házasságáról is. Elárulta, hogy még most is rajong 15 évvel fiatalabb feleségéért, Györgyiért, sőt, az évek múltával egyre erősebb a kapcsolat kettejük között. Ennek ellenére nem hajlandó feleségével egy ágyban aludni. És, hogy miért?

„Ennek csak előnyei vannak: az egyik tévére szeret elaludni, a másik inkább olvas, meg aztán nem kell hallgatni a másik szuszogását, horkolását és még folytathatnám a különalvás előnyeit. Ami pedig a szexet illeti… A király is mindig átsétált a királynéhoz, ha testi közeledésre vágyott” – mondta Szilágyi János a BEST-nek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top