TV-sztárok

Czutor Zoli ezért lépett félre

Czutor Zoli arról beszélt, hogy mindig egy típusú nő vonzotta, de ebbe sokszor beletört a bicskája. Azt is elárulta, volt példa arra, hogy hűtlen volt aktuális párjához.

Czutor Zoli már ötgyermekes apuka, emellett pedig dalt és zenét szerez, emellett pedig férj is, 7 éve van együtt a feleségével. Joshi Bharatnak elárulta, hogy a válása után milyen típusú nőkkel jött össze. Azt is megtudtuk, hogy a mostani kapcsolata nem ilyen, legalábbis nem annyira, mint az előzőek. Czutor Zoli arról is beszélt, hogy nem szereti a féltékeny nőket, viszont volt rá példa, hogy adott nekik okot. 

„Gyakran vagyok hűséges a feleségemhez” – kezdte a zenész.

Volt olyan kapcsolatom, amikor évek teltek el anélkül, hogy másra néztem volna, ennek ellenére brutális féltékenység volt a másik oldalon. Egy idő után azt éreztem, hogy mindegy, hogy megengedem magamnak, vagy nem, akkor is így lesz. A végén már volt olyan, hogy nehéz lett volna kikerülni, ezért nem is törekedtem rá, de ez már nagyon rég volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top