nlc.hu
TV-sztárok

Czutor Zoltán a zenekarok gázsijának emelkedéséről

Czutor Zoltán: „Belekötni a zenekarok gázsijába olyan, mintha azon méltatlankodnánk, hogy egy festményért miért fizet valaki 50 millió dollárt”

A zenész szerint a legreálisabb ár az, amit a piac magától ad.

Czutor Zoltán volt az RTL Klub Reggeli vendége, ahol arról fogalmazott véleményt, hogy egyes zenekarok gázsija idén eléri a 7 millió forintot is. 

Czutor Zoli

Czutor Zoli az RTL Klub Reggeliben

Közeleg a nyár és ezzel együtt a koncertszezon is. Ennek kapcsán múlt héten kiszivárgott egy lista, mely szerint a zenészek idén a háromszorosát kérik el egy fellépésért, mint korábban. Ezen a listán látható, hogy a Tankcsapda 7 millióért, Majkáék pedig 6,5 millió forintért mennek el koncertezni. 

„Abba nem lehet belekötni, hogy ha valaki hajlandó kifizetni ennyit. Ez olyan, mintha azon méltatlankodnánk, hogy egy festményért miért fizet valaki 50 millió dollárt, mikor biztosan nem ér annyit. Ha valakinek ér annyit… Nyilván az is felboríthatta ezt az egész piacot, hogy a pandémia alatt nem lehetett játszani és nagyon sokáig utána, sőt még most is, inkább szponzorált rendezvények vannak. Amíg ezt valaki kifizeti, addig olyan nagy bajunk nem lehet” – mondta Zoli. 

A Belmondo zenekar frontembere ezt követően arról is mesélt pár mondatban, hogy milyen az élet másfél hónapos kislányával, Franciskával. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top