nlc.hu
TV-sztárok

Kislány lesz Czutor Zoliék harmadik gyereke

Kiderült, hogy kisfiút vagy kislányt várnak Czutor Zoliék

Leleplezte a házaspár a márciusban megszületendő kisbabájuk nemét.

Mint arról az nlc is beszámolt, Czutor Zoli 52 évesen újra apa lesz. Harmadik felesége, Czutor-Kilián Zsanett ugyanis várandós a harmadik közös gyerekükkel, aki a zenész hatodik gyereke lesz. A házaspár a Blikknek leleplezte a születendő kisbabájuk nemét és nevét.

Czutorék

Czutorék két kisfia már nagyon várja a kistesót (Fotó: Sajtóklub)

Kiderült, teljesült Zsanett nagy álma: kislányuk lesz. A március 27-én megszületendő kisbabájuk a Franciska nevet kapja. 

„A szonográfusunk annyira biztos abban, hogy a kisbaba Zsani hasában lány, ami csodálatos hír nekünk, mert eleve nagy dilemma volt nekünk, hogy bevállaljuk-e. Nyilván az is rizikó – teljesen természetes módon jött ő –, hogy sikerül-e, hogy fiú vagy lány legyen, de jól céloztam” – mondta viccesen a Blikk videójában Czutor Zoli.

„Rábíztam a Jóistenre, hogy döntse el. Barátkoztam a gondolattal, hogy milyen négy pasival együtt élni. Azt megpróbáltam úgy megalkotni, hogy királynőként jöjjek ki belőle vagy folyamatos takarítónőként, de úgy néz ki, hogy összejött. (…) Az ultrahangnál odaborultam a Zotya nyakába és megköszöntem” – mesélte meghatódva a várandós Zsanett.

Olvass még Czutor Zoliékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top