TV-sztárok

Győzikét felmentették, de még nem lélegezhet fel

Elkaszálta a showman ellen felhozott vádat az ügyészség, ennek ellenére Győzike NAV-os ügye tovább folytatódik.

Gáspár Győző az elmúlt évben több fronton harcol az adóhatósággal. A NAV 50 milliós adócsalással vádolja Győzikét, több százmilliós vagyont vettek már zár alá. A showman szerint azonban törvénytelenül, ezért beperelte a hatóságot, hogy visszakapja az állítólag Gáspár Evelyn örökségét képező mesés összeget.

Január végén pedig még becsületsértésért is feljelentették Győzőt, miután a sajtónak nyilatkozva név szerint és nem túl hízelgően emlegette a NAV egyik osztályvezetőjét. Ezt a vádat dobta most vissza az ügyészség, akik szerint nem történt bűncselekmény.

Győzike és egy Ferrari

Győzike érthető módon elégedett a döntéssel, de még mindig úgy érzi: meghurcolták. “Az ellenem zajló hadjárat teljesen tönkretette az életemet. Mindenki azt hiszi, hogy egy bűnöző vagyok. Ami azonban még ennél is jobban fáj, a zenekar összes fellépését lemondták nyárra, bármennyire fáj, ki kell mondanom: egyetlen fellépése sem lesz a Romanticnak” – árulta el Gáspár szomorúan a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top