TV-sztárok

Nem VV Fanni holttestét találták meg a Fertő tóban

Az osztrák hatóságok elvégezték az elsődleges szakértői vizsgálatokat, hogy kiderüljön, kinek a maradványait találták meg.

Már biztos, hogy nem a tavaly novemberben eltűnt VV Fanni holttestét találták meg a Fertő tóban. Az ezt igazoló előzetes szakértői vizsgálat eredményéről az eisenstadti államügyészség tájékoztatta a Blikket.

Lichy József ügyvéd azt mondta, a rendőrök már a DNS-vizsgálat eredménye előtt is 90 százalékos biztossággal tudták, hogy nem Novozánszki Fanni maradványai kerültek elő. Nem egyezett ugyanis a testmagassága és az életkora sem.

Fanni édesanyja megkönnyebbülve fogadta a hírt, a lapnak azt mondta, pokoli lett volna szembenézni azzal, hogy a lánya élete így ért véget. A bizonytalanság azonban teljesen felemészti.

A búvárok folytatják a keresést a tóban, mert a meghalt nőnek több testrésze hiányzik, nem került még elő a kéz- és lábfeje, illetve az egyik lába.

Egyelőre rejtély, kinek a holtteste került elő. Az osztrák köztévé szerint a hatóság azt szintén kizárta, hogy a darnózseli hentes 2014-ben eltűnt feleségének maradványait találták volna meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top