TV-sztárok

Balázs Andi belebetegedett a szakításba

Balázs Andit folyton csak nevetni látjuk. Kiderült, hogy mint mindenkinek, neki is sok nehéz időszaka volt élete során. Talán több is, mint másoknak.

Balázs Andit Kasszás Erzsiként ismerte meg az ország, de azelőtt és azóta már bőven kiderült, hogy több egy „egyslágeres” színésznőnél. Horváth Tomival megnyerték A Nagy Duett első adását, a próbák alatt pedig össze is barátkoztak. Úgy tűnik, most minden kerek Balázs Andi életében, de nem volt ez mindig így. Erről mesélt a Best magazinnak. 

„A családomat ért tragédia okán, amikor meghalt a nővérem, apukám bizonyult erősebbnek. Sok veszteség ért minket, édesanyám sincs már velünk. Apu bármikor összeomolhatott volna, választhatta volna a könnyebb utat, de erős maradt és optimista. Ő a példaképem” – mondta a lapnak a színésznő, majd a magánéleti válságáról is mesélt. 

A hetedik évben éreztem, hogy gond van. Nem figyeltünk egymásra, úgy éltünk egymás mellett, hogy semmi közünk nem volt a másikhoz – viszont annyira tiszteltem és szerettem, hogy inkább elengedtem őt. Sírva szakítottunk. Nem volt jó, majdnem belehaltam. beteg lettem, olyan szinten hiányzott. Eltelt három hónap, és újra udvarolni kezdett nekem, fél év után megint egymáshoz idomultunk, és végül a hónom alá csaptam a közös kutyánkat, és visszaköltöztem hozzá. Azóta, amint csúszik ki a szár, észbe kapunk. Ez a boldog kapcsolat titka, hogy figyelünk egymásra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top