TV-sztárok

Így reagált a kirúgására Kerényi Miklós Gábor

Facebookon reagált Kerényi Miklós Gábor, miután az Operettszínház rendkívüli felmondással kirúgta.

Április 13-án rendkívüli felmondással rúgta ki az Operettszínház a szexuális zaklatási ügybe keveredett Kerényi Miklós Gábort, az intézmény művészeti vezetőjét. Kerényi már az őszi botrány kirobbanása óta nem is dolgozott a színházban, csak a fizetését kapta meg. Mint ahogy arról beszámoltunk, Kerényit azért menesztette a színház, mert szerintük Kero a színháznak nem tetsző módon nyilatkozott a közelmúltban.

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Kerényi Facebookon reagált a kirúgásra:

Már megint rólam szólnak a hírek, hogy április 13-án pénteken kirúgtak az Operettszínházból. Még három hónapom lett volna hátra a nyugdíjig. A hír igaz.

Az viszont nem, hogy bármikor is rossz hírét keltettem volna imádott színházamnak. Írásaim a Facebook oldalamon, valamint interjúim semmi ilyet nem tartalmaznak. Lőrinczy György a róla szóló, valóban negatív állításaimat próbálja így értelmeztetni, miközben állításaim igazsága könnyen bizonyítható.

Azért távolítottak el rendkívüli felmondással, mert hosszú hónapok után a nyilvánosság elé léptem, reagáltam a korábbi alaptalan rágalmakra és mert mindent megteszek annak érdekében, hogy a darabjaim – különösen a Rómeó és Júlia – műsoron maradjanak. Korábban azt mondtam, az utolsó véremig küzdeni fogok az ikonikus, 15. évfordulóját jövőre ünneplő Rómeó és Júliáért. Ebben a küzdelemben áldozatokat kell hozni, az eltávolításom és az ezzel járó jelentős anyagi veszteség egy ilyen áldozat. Ahogy az a javaslatom is áldozat volt, hogy nem megyek az Operett környékére, ha a Rómeó és Júlia, valamint a többi előadásom műsoron marad.

Sajnos egyelőre úgy tűnik, hiába hoznék, hozok áldozatokat, a jövő évi műsorrendben nincs benne a Rómeó és Júlia. Lőrinczy György csatát nyer velem szemben. Egy olyan csatát, amelyben elvérezhet Kero, a színészek és a közönség is. Az a közönség, amely rajong az Operettért és rajong ezért a darabért.

Nem ezt érdemlik…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top