TV-sztárok

Nem egyezkedne az Operettszínház KERO-val

Ellentmondásosak a hírek, hogy éppen ki perelt be kit az Operettszínház és Kerényi Miklós Gábor közötti jogi adok-kapokban.

Megszólalt a Budapesti Operettszínház ügyvédje, dr. Lehner Katalin, aki a Blikknek elmondta, hogy a színház és annak főigazgatója, Lőrinczy György polgári peres eljárást kezdeményezett Kerényi Miklós Gáborral szemben, személyhez fűződő jogaik, jó hírnevük és becsületük megsértése miatt.

Bár a zaklatással vádolt KERO nemrég arról írt, hogy a törvényszék visszautasította a polgári perigényt, az ügyvéd szerint erről szó sincs, csupán a keresethez csatolt mellékleteket kell kiegészíteniük. „Ez azonban csak egy adminisztratív, a beadvány érdemi részét nem befolyásoló, ám kötelező lépés” – fogalmazott a lapnak Lehner Katalin, aki hozzátette, hogy úgy tudja, Kerényi a felmentésével kapcsolatban, ügyvédein keresztül ajánlatot juttatott el az Operettszínháznak, ám az intézmény nem foglalkozik érdemben az ajánlattal, nem kíván egyezkedni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top