TV-sztárok

Ez nem az ő terepe: Wolf Kati élő adásban bugyiban pörgött

Profi módon oldotta meg Wolf Kati a bugyis produkciót A Nagy Duett színpadán, pedig ahogy elmondta, ez egyáltalán nem az ő terepe. Az látszott, hogy kínosan érzi magát.

Ahogyan A Nagy Duett adásaiban megszokhattuk, nem kímélik a sztárokat a szerkesztők, sokszor adnak nekik olyan feladatot, ami kihívást jelent még a páros profi tagjának is. Wolf Kati és Fodor Rajmund ugyan kiesett a versenyből, de az biztos, hogy emlékezetes búcsút produkáltak. Nem is annyira az egyéni, mint a csoportos produkcióban.

„Én ennél prűdebb vagyok, meg visszafogottabb” – vezette fel Wolf Kati a próbák alatt, hogy miért nem tud ellazulni. Mondjuk, a színpadon lényegében fehérneműben pörgött, és közben nem lehetett észrevenni, mennyire zavarban van. 

Pedig ez tényleg nem olyan, amit megszokhattunk az énekesnőtől. Korábban, amikor a Sztárban sztár színpadán kellett hasonlóan dögös produkcióban szerepelnie, akkor elmondta: legalább annak örül, hogy miközben szexi próbál lenni, van rajta ruha. Hát, most ez nemigen mondható el.

Amikor már a zsűri értékelését hallgatta, akkor látszott, hogy mennyire kínosan érzi magát, igyekezett annyira összehúzni a szoknyarészt, amennyire csak tudta. 

„A színpadon művészet, de a kulisszában fel kell öltözni” – mondta Keveházi Krisztina, aki az eredményhirdetéskor már egy pongyolát vett magára, de addig Wolf Katival toporgott a reflektorfényben. 

Itt visszanézheted A Nagy Duett produkciót: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top