TV-sztárok

Fodor Rajmundnak eltört a gégéje, majdnem belehalt

Mindenkit megdöbbentett Fodor Rajmund vasárnap esti vallomása a gégetöréséről, amely egy edzésen egy szerencsétlen mozdulat miatt történt. Wolf Kati szerint több mint nagyvonalú, hogy senkinek sem szólt erről. Az olimpiai bajnoknak, miután túl volt az életveszélyen, gyakorlatilag újra kellett tanulnia beszélni.

Fodor Rajmund és Wolf Kati estek ki a tegnap esti A Nagy Duettből. Az olimpiai bajnok vízilabdázó a kiesése után megrázó vallomást tett, miszerint 12 évvel ezelőtt egy edzésen akkorát kapott, hogy két helyen megrepedt a gégéje, ami akár a hangja elvesztéséhez is vezethetett volna, sőt súlyosabb következménye is lehetett volna.

„Három hónapig csak tátogtam és bólogattam. Kérdés volt, hogy életben maradok, vagy nem. Akkor volt pici a kislányom, fel sem emelhettem három hónapig. Újra kellett tanulnom beszélni” – mondta Fodor Rajmund, aki azt is elárulta a Mokkában, hogy eszében sem volt ezzel haknizni A Nagy Duett alatt, hiszen ez az ő magánügye. Annyira, hogy Wolf Katinak sem mondta el korábban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top