TV-sztárok

Kiderült, miért vonul vissza Schobert Norbi

Komoly egészségügyi okok állnak Schobert Norbi visszavonulása mögött.

Már egy ideje promózzák Schobert Norbi utolsó színpadra lépését, hiszen a Fitbalance rendezvény minden évben rengeteg fogyni és egészségesebben élni vágyó embert vonz. Norbi közölte, ekkor tart utoljára edzést, aztán végleg felhagy fitneszedzői munkájával, és csak az Update-bizniszre koncentrál.

Schobert huszonöt éve tornáztatja a népet. Korábban azzal indokolta visszavonulását, hogy közel ötven évesen ideje a tornagatyát öltönyre cserélni, ám kiderült, ez csak az érem egyik oldala.

„Összesen nagyjából 11 ezer órát tartottam. Ennek pedig azt lett az eredménye, hogy a hármas és a négyes csigolyám között nincsen porc. Kevesen tudják, régóta fájdalomcsillapítókat kell szednem, volt két szívműtétem is, tehát szét vagyok hajtva, mint egy öreg Zsiguli” – árulta el Schobert Norbi.

Norbi tehát átadja a stafétát feleségének, Rubint Rékának, aki a Blikknek úgy fogalmazott: „Norbi nélkül egy picit meghal a magyar aerobik.” A fitneszguru a jövőben felesége és gyermekei karrierjét egyengeti a háttérből, és aszénhidrátcsökkentett ételeiből felépített franchise-zal foglalkozik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top