TV-sztárok

Másik férfi miatt szakíthatott párjával Radics Gigi

Nemrég vetett véget három és fél éves kapcsolatának Gigi, és könnyen lehet, hogy egy harmadik fél került a képbe.

Radics Gigi pár hónapja szakított szerelmével, éppen tavaszi amerikai útja előtt. „Szép csendben elengedtük egymást. Mindketten nagyon sokat dolgozunk, és már nem tudtunk elég időt fordítani egymásra, ami megviselte a kapcsolatunkat. Átbeszéltünk mindent, és a különválás mellett döntöttünk” – fogalmazott az énekesnő, ám a tengerentúlon nem szomorkodott sokat.

Gigi ugyanis a szintén egykori Megasztáros Talán Attilával járta be Los Angelest. A két zenész heteket töltött a szórakoztatóipar fővárosában, és bár régi barátok, a Blikk szerint az út alatt közelebb kerülhettek egymáshoz. „Összekötöttük a kellemest a hasznossal” – mondta sejtelmesen Radics Gigi.

„Már a versenyben nagyon összehaverkodtunk, és utána is tartottuk a kapcsolatot. Az összes többi versenyzőtárs közül Attila maradt meg az életemben egyedül” – árulta el a lány, ám azt nem fejtette ki, hogy ez pontosan mit takar.  Radics Gigi ősszel az X-Faktor mentoraként láthatja viszont a nagyközönség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top