TV-sztárok
Szponzorált tartalom

Varázslatos Life Karácsony (x)

A tartalmában, arculatában is megújult Life televízió karácsonykor beköltözik minden család nappalijába.

A ​ „​Varázslatos Life Karácsony”​ szereplői közkedvelt magyar művészek: Vastag Csaba, Radics Gigi, Tóth Andi és Talán Attila, az ünnephez kötődő emlékeikről, szokásaikról mesélnek, amiben régi történetek, kedvenc ételek is előkerülnek. De, a négy énekes dalra is fakad, a legszebb karácsonyi dallamok csendülnek föl a tolmácsolásukban. Van, amit külön és van, amit közösen énekelnek majd a 16 ünnepi dalból.

Történelmi pillanat lesz, hiszen ők négyen, így együtt még soha nem énekeltek. Aki kíváncsi a kétórás műsorra, ​ december 24-én, este 20:00​ órától megnézheti a ​ Life Televízióban.​ Mesés és elragadó , ahogy a négy különböző karakter és énekhang találkozik, és elvarázsol mindenkit, különösen a Csendes éj, melyet közösen adnak elő az énekesek méghozzá a cappella stílusban.
Ajándék ez a műsor a karácsonyfa alatt, fiatal művészeink ajándéka, akik szeretetet, békességet, melegséget sugároznak minden család otthonába, szenteste.

Dalok és egykori karácsonyi történetek sztárok tolmácsolásában , ezt kínálja a Life Televízió, minden nézőjének, kicsiknek és nagyoknak, szülőknek és nagyszülőknek. Aki lemarad a premierről, megnézheti az ismétlést.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top