TV-sztárok
Szponzorált tartalom

A Premier Outlettel még több fér a fa alá! (x)

Vészesen közelednek az ünnepek, és még nem vetted meg az ajándékokat? Aggodalomra semmi ok, idén nem jelenthet problémát a karácsonyi bevásárlás, ha a több száz divatmárkát kínáló Premier Outletet választod, ahol akár 70 százalékos kedvezménnyel válogathatsz. Az Ajándék Kártyának köszönhetően pedig még akkor is szuper meglepetéssel kedveskedhetsz szeretteidnek, ha kifogytál az ajándékötletekből.

Vajon mi kerüljön a fa alá, mi lehet az a legkülönlegesebb meglepetés, amivel családtagjaidnak, párodnak, barátaidnak, munkatársaidnak kedveskedhetsz?  Évről évre nehezebb a feladat, mert korábban már sok ötletet, meglepetést ellőttél? Arról nem is beszélve, hogy a tökéletes ajándékok megtalálásához szinte elképzelhetetlen a hatalmas kiadásoktól mentes karácsony. Vagy mégsem?

Gyertek el a Premier Outletbe, és bebizonyítjuk, hogy igenis pénztárcabarát módon, akár 70 százalékos kedvezménnyel is be lehet szerezni az ajándékokat! Ha pedig december 7-én (szombaton) látogattok el hozzánk, a Premier Outlet Mikulásával és a krampuszaival is találkozhattok, akik természetesen meglepetéscsokival is készülnek legkisebbeknek.

Most pedig következzenek az életmentő ajándéktippjeink!

Sportkiegészítő

A téli sportok szerelmesei alig várják, hogy legyen egy kis szabadidejük, és mehessenek síelni, korcsolyázni, szánkózni, vagy épp havas erdőben futni. Őket mindenképpen sportruházati vagy sportkiegészítő ajándékkal lepd meg! Nincs is jobb, mint egy kényelmes bakancs, egy stílusos sísapka vagy egy sportos télikabát. Ha sportcuccokra vadászol, érdemes az Adidas, Nike, Puma, Budmil, Columbia, Heavy Tools, Helly Hansen és Hervis üzleteinkben nézelődni.

Fehérnemű

Ha nincs ötleted, hogy mit ajándékozz a párodnak, akkor egy jól megválasztott fehérneművel biztosan nem nyúlhatsz mellé. A lehetőségek tárháza korlátlan: választhatsz sportosat, szexit, kényelmeset vagy vicceset. A lényeg, hogy a párod igazán magabiztosan érezze magát benne. Ha viszont kicsit ünnepibb verziót szeretnél, akkor a karácsonyi mintázatú vagy csillogós darabok közül is bőven válogathatsz. Nézz körül a Calzedonia, Intimissimi, J.Press, Sloggi, Triumph és Tezenis üzleteinkben. 

Ajándék Kártya

Ha nem vagy biztos benne, hogy minek örülnének a szeretteid, és inkább rájuk bíznád a választást, akkor meglepheted őket egy Premier Outlet Ajándék Kártyával is. Ez egy olyan bónusz ajándékötlet, amit szinte bárkinél bevethetsz. Biztos, hogy örülni fog neki. 

Ha te is szuper kedvezményes áron, egy helyen szeretnéd beszerezni a karácsonyi ajándékokat, akkor december 2-től gyere el a Premier Outletbe, ahol akár 70 százalékos kedvezménnyel vásárolhatsz.

Olyan üzletek ajánlatai közül válogathatsz, mint a Levi’s, Mango, Converse, Desigual, New Balance, Högl, Benetton, Triumph, Gant, Karl Lagerfeld. Add át magad a meghitt és békés hangulatnak! Legyen az idei karácsonyod a legjobb a Premier Outlettel!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top